Pretrižavanje rabljene opreme Zatvori » Napredno pretraživanje

  Predaj upit
  Broj oglasa: 3.155

  poljoprivredni kotači za prodaju

  Pregledajte rabljene kotače s Mascus, jedan od najvećih online tržišta za teške terete vozila i strojeve. Naše tržište olakšava vam pronalaženje, kupnju i prodaju rabljenih traktornih kotača uz ostale poljoprivredne strojeve i opremu. Od kotača traktorske trake do kotača s krakom, kotači za prikolice do drugih rabljene rezervne dijelove, Mascus osigurava siguran način kupnje i prodaje poljoprivrednih kotača po razumnoj cijeni.

  Pročitaj više Zatvori
  oglasi/stranica

  Traktorske gume - informacije i savjeti

  Izbor i kupovina proizvoda kao što su traktorske felge nisu uvek jednostavni. Kada kupujete gume za traktor treba uzeti u obzir više različitih faktora. Zašto mi gume trebaju, koliko intenzivno čemo jih iskoriščavati, koji tip felge tražimo, koliko smo spremni da platimo za gume, itd. .

  Kao primer odluke o nameni gume, možemo navesti sledeči primer:

  Recimo da koristite traktor uglavnom u poljoprivrednim područjima s mekanom zemljom. U ovom slučaju, isplati se razmisliti o gumama, koje su u stanju da funkcionišu dobro pod niskim pritiskom i imaju veču površinu, jer je tlo tako manje zgaženo. Ispravna odluka o kupovini guma može se odraziti čak i na manji potrošnji goriva! Među glavnim proizvođaćima guma su Michelin, Alliance, BKT, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Fastrac i Kleber .

  Mogi li na Mascusu kupiti ili prodati traktorske felge?

  Mascus je jednan od največih portala na svetu za trgovinu polovne opreme iz brojnih područja, što uključuje i poljoprivredne mašine, među kojima se na Mascusu mogu pronači i polovne gume. Polovne felge su takođe dostupne i za druge mašine, kao što su teretna vozila i građevinske mašine.

  Ako ste u potrazi za novim traktorskim felgama, možete koristiti naš Locator. To je međunarodni poslovni imenik koji sadrži sve kompanije koje su u suradnji sa portalom Mascus. Među njima sigurno možete pronači distributera polovnih guma. Ako ste trgovac i želite putem Masucusa prodati ili reklamirati prodaju guma, možete nas kontaktirati. Naše prodajno odjelnje če za vas pronači optimalni reklmani paket .

  OK, našao sam gume. Šta ako želim kupiti još neku polovnu mašinu, može li mi Mascus pomoči?

  Sigurno može. Kao što je več spomenuto Mascus je vrlo veliko međunarodnom tržište. Možete kupovati i prodavati, tako u inozemstvo i iz inozemstva. Iako Mascus nije samo poljoprivredni oglasnik, možete ipak ako ste zainteresirani prvenstveno za poljoprivrednu opremu, ovde nači i mašine poput traktora (uključujući Claas, Massey Ferguson i Kubota!), konektore za traktor, priključke za obradu zemlje (plug, drljača, obrtni plug) sejaćica, berba, mešine za stoku, opremu za vinogradarstvo, prilozi za prskanje i navodnjavanje, itd. .