Titan d.o.o.

Bogoslava Šuleka 19
47000 Karlovac
Hrvatska
Prikaži telefonski broj
Web adresa:Link na web stranicu

Zastupane marke

 • PALMS PALMSE TRAILER
 • Uniforest
 • FAE
 • ISOKON OMEF

Opis tvrtke

U Titanu kupac je na prvom mjestu i stoga trudimo se udovoljiti kupčevim željama i zahtjevima. Akcijom izjednačavanja najbolje ponude trudimo se ostvariti najbolju ponudu sa najnižom cijenom za naše kupce.

Titan d.o.o. prvenstveno djeluje kao jedini ovlašteni Makita prodajno-servisni centari pribora u Karlovačkoj županiji.

Tvrtka je osnovana 2006.g. u Karlovcu. Jedini osnivač i direktor je Sanjin Kosić po zanimanju elektrotehničar koji nakon višegodišnjeg rada na poslovima voditelja veleprodaje i maloprodaje profesionalnih alata i računalne opreme osniva svoje trgovačko društvo.trgovina

U 2007.g. PSC „Titan" uz dodatno proširenje baznog Makitaprograma koji je prepoznatljiv kao električni i baterijski alat gdje ima i najširu primjenu i odgovore na upit svakog profesionalca, ponudu nadopunjujemo proizvodima benzinskog programa koji je manje poznat na našem tržištu, ali zato sa jakim prodajnim argumentima jer svi „makita“ benzinski uređaji sadrže motore renomiranog njemačkog proizvođača „Dolmar“ koji je davne 1927.g. izumio prvu motornu lančanu pilu.

Uz 20-tak modela motornih pila u ponudi su još trimeri dvotaktni sa "Dolmar" motorom i četverotaktni sa "FUJI-ROBIN" motorima, zatim samohodne kosilice koje pokreću "BRIGS-STRATON" motori, škare za živicu, pumpe za vodu i dr.. PSC „Titan“ poslovanje širi i na ponude najpoznatijih svjetskih marki profesionalnih alata i pribora kao što su: METABO, BOSCH, FLEX, FESTOOL, FEIN, REMS, HEYTEC, MASTER, STARMIX, FIAC, RUPES, STOMER, DECA, TELWIN, SAER, PRAMAC, BGS, BFT i dr.

Kupcima želimo maximalno pojednostaviti i olakšati nabavku novih alata i strojeva gotovo za sve namjene i potrebe (kompresori, generatori, aparati za varenje, građevinski strojevi, viličari i dr.), te pribora i potrošnog materijala, uključujući servisiranje i popravak.

Ulaganjem u edukaciju kupaca i korisnika PSC "Titan" teži osvojiti vodeću poziciju u prodaji i održavanju servisne opreme i alata, kako na području karlovačke županije tako i na širem području, te stoga konstantno organizira edukacijske seminare, praktičnu obuku i susrete s krajnjim korisnicima. S ponosom možemo istaknuti da u PSC „Titan“ imamo najširu ponudu „makita" alata u karlovačkoj županiji i šire, tako da budućim kupcima uz stručno savjetovanje prilikom odabira alata nudimo i mogućnost demonstracije određenog alata s ciljem što kvalitetnijeg i boljeg odabira. U mogućnosti smo osigurati prezentaciju i demonstraciju cjelokupnog "makita" programa i na korisnikovoj lokaciji uz prethodni dogovor, za što koristimo i specijalno demo vozilo opremljeno s gotovo svim alatima iz „makita" programa. Titan d.o.o. je trgovina na veliko i malo, tako da smo u mogućnosti pozitivno odgovoriti na svaki upit koji tržište postavi.

PSC „Titan“ je svoje poslovanje proširio i na proizvodni program talijanske tvrtke „BFT“, unutar kojeg tržištu nudi prodaju, servis i montažu BFT automatike za garažna i dvorišna vrata. BFT je dinamična tvrtka koja je okrenuta budućnosti, te proučava i ostvaruje inovativna i inteligentna rješenja za sve Vaše potrebe za automatikom: od doma do ureda ili industrijskih postrojenja.

Često imamo prigodne akcijske popuste za gotovinsko ili predračunsko plaćanje, a isto tako i na kartično poslovanje, gdje smo ugovorno vezani sa svim većim kućama.

U mogućnosti smo ponuditi kreditiranje karticama svih vodećih banaka i kartičarskih kuća:

Erste banka 2-12 rata, Karlovačka banka 2-12 rata, Raiffeisen banka 2-36 rata, Privredna banka 2-10 rata, Zagrebačka banka 2-12 rata, Diners Club 2-12 i 13-60 rata, AMEX 2-6 i 13-60 rata, ZABA Master Card 2-24 rata, VISA Electron.

Dođite u PSC „Titan“ i poklonite nam Vaše povjerenje, a mi ćemo Vam uzvratiti ponudom kupnje vrhunskih alata, opreme, pribora i servisnih usluga po najpovoljnijim uvjetima.

"TITAN SVAKOM MAJSTORU JAKO BITAN"

Oglasi od Titan d.o.o. na Mascusu

   Pronađite put do Titan d.o.o.

   Pošalji poruku Titan d.o.o.

   Ključne riječi

   • šumarske prikolice i dizalice
   • traktorske prikolice
   • Palms Fae Uniforest Omef
   • Palmse Trailer Isokon
   • šumarstvo šumarska oprema
   • gozdarstvo prikolice oprema
   • šumarske prikolice dizalice
   • forestry trailers and cranes
   • forestry forestry equipment
   • Forstanhänger Kräne Ausrüstu

   Titan d.o.o. zastupani brendovi: PALMS PALMSE TRAILER, Uniforest, FAE, ISOKON OMEF.

   Ova tvrtka je specijalizirana u šumarske prikolice i dizalice, traktorske prikolice, Palms Fae Uniforest Omef, Palmse Trailer Isokon, šumarstvo šumarska oprema, gozdarstvo prikolice oprema, šumarske prikolice dizalice, forestry trailers and cranes, forestry forestry equipment, Forstanhänger Kräne Ausrüstu.