Kamen Sirač d.d.

Ilica 251
10000 Zagreb
Hrvatska
Prikaži telefonski broj
Prikaži broj faksa
Web adresa:Link na web stranicu

Najnoviji oglasi Kamen Sirač d.d.

Usluge koje pruža Kamen Sirač d.d.

 • Rabljena oprema
 • Izvođenje

Opis tvrtke

KAMEN SIRAČ d.d. za proizvodnju i promet građevnim materijalom;

Tvrtka Kamen Sirač iz Sirača, koja je u svom nazivu kroz sve društvene i ekonomske promjene uvijek zadržala ključnu riječ "Kamen", postoji i kontinuirano radi više od 130 godina.

Njihova primjena u građevinarstvu, metalurgiji, poljoprivredi, te sličnim područjima jamči nam respektabilne poslovne partnere, a široka paleta proizvoda, suvremen pristup u proizvodnji i plasmanu, te stalna kontrola kvalitete jamče njihovo zadovoljstvo.

Izvješće o održivom razvoju sublimira naše rezultate i stremljenja, naš pristup poslovanju, tržištu i razvoju djelatnosti. Metodologija izvješća je propisana na nivou Europske unije. Odabranom društvu tvrtki koje održivim razvojem upravljaju prema europskim smjernicama za 2007.g. pridružili smo se i mi i postali punopravnim članom Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj. Izvješće će se izrađivati svake godine za prethodnu godinu.

Proizvodni asortiman:

- Kameni materijali:

Kameni materijali su prirodni proizvodi različitog kemijskog sastava (vapnenačke stijene, dolomitne stijene) i različitih granulacija (u skladu sa zahtjevima kupaca i odredbama zakonskih normi), a koriste se najviše u građevinarstvu. Prema granulometrijskoj podjeli kameni materijal se razvrstava u dvije skupine proizvoda komercijalnog naziva „agregat“ i „tucanik“.

- Tucanici:

Pod komercijalnim nazivom „tucanik“ obično se podrazumijeva kameni materijal vapnenačkog i/ili dolomitnog podrijetla granulacije veće od 31.5 mm. Koristi se u niskogradnji za nasipavanje i izravnavanje terena, za održavanje željezničke infrastrukture, kao drenaža, kod zasipavanje kanala i u sličnim građevinskim radovima, kao i u industriji. Proizvodi se iz vlastitih sirovinskih osnova ležištima dolomita u Siraču.

- Agregati:

Pod komercijalnim nazivom „agregat“ na tržištu se podrazumijeva kameni materijal vapnenačkog i/ili dolomitnog podrijetla granulacije manje od 31.5 mm koji se koristi u građevinarstvu. Proizvodi se iz vlastitih sirovinskih osnova ležištima dolomita i vapnenca u Siraču.

Oglasi od Kamen Sirač d.d. na Mascusu

  Pronađite put do Kamen Sirač d.d.

  Pošalji poruku Kamen Sirač d.d.

  Ključne riječi

  • bager gusjeničar NEW HOLLAND
  • rabljen bager gusjeničar
  • excavator NEW HOLLAND E 385
  • bager NEW HOLLAND E 385
  • NEW HOLLAND E 385 raupenbagger
  • crawled excavator New Holland
  • raupenbagger New Holland
  • escavatore cingole New Holland
  • Excavadoras de cadenas
  • Pelle sur chenilles NewHolland

  The company offers services like: rabljena oprema i izvođenje.

  Ova tvrtka je specijalizirana u bager gusjeničar NEW HOLLAND, rabljen bager gusjeničar, excavator NEW HOLLAND E 385, bager NEW HOLLAND E 385, NEW HOLLAND E 385 raupenbagger, crawled excavator New Holland, raupenbagger New Holland, escavatore cingole New Holland, Excavadoras de cadenas, Pelle sur chenilles NewHolland.