Euromarkt d.o.o.

I Resnik 45
10000 Zagreb
Hrvatska
Prikaži telefonski broj
Prikaži broj faksa
Web adresa:Link na web stranicu

Usluge koje pruža Euromarkt d.o.o.

 • Rabljena oprema
 • Nova oprema
 • Najam
 • Popravak
 • Rezervni dijelovi
 • Financiranje

Zastupane marke

 • Hyster

Opis tvrtke

Kroz svoju osnovnu djelatnost: prodaju, najam i servis svih vrsta viličara i samohodnih viskopodiznih platformi za rad na visinama tvrtka Euromarkt d.o.o. uspješno posluje od 1993. godine. Tijekom dugogodišnjeg iskustva u zastupanju stranih proizvođača viličara i samohodnih visokopodiznih platformi, među kojima ističemo prvog proizvođača bočnih viličara talijanskog Battioni & Paggani stekli smo povjerenje svojih klijenata i prepoznato mjesto među liderima.

Nakon višegodišnje suradnje tvrtka UpRight – Snorkel ,sinonim za kvalitetu i pouzdanost u području visokopodiznih platformi u cijelom svijetu, ukazuje nam povjerenje i 2009. godine dodjeljuje nam generalno zastupništvo za područje jugoistočne Europe.

U travnju 2010. godine svjetski lider u proizvodnji viličara amerčki Hyster prepoznaje našu odlučnost i stručnost, te s nama sklapa ugovor o generalnom zastupništvu.
Hyster je osnovan 1929. godine i u svojoj širokoj paleti proizvoda nudi čeone električne viličare, diesel, plinske, skladišne viličare, ručne paletne i viličare za manipulaciju s kontejnerima.

Naš stručni servisni tim opremljen je i osposobljen za servise viličara Hyster, Yale, Linde, Toyota, BT, Jungheinrich, Still, Nissan, Mitsubishi, i drugih.
Također nudimo isporuku rezervih dijelova za sve vrste i tipove viličara ( Hyster, Yale, Linde, Toyota, BT, Jungheinrich, Still, Nissan, Mitsubishi, Indos,...)

Tvrtka Euromarkt je dosegnula takav organizacijski nivo, koji vam osigurava usluge prodaje, najma i servisa u cijeloj Republici Hrvatskoj, a i šire, po principu 365/7/24!

Oglasi od Euromarkt d.o.o. na Mascusu

  Pronađite put do Euromarkt d.o.o.

  Pošalji poruku Euromarkt d.o.o.

  The company offers services like: rabljena oprema, nova oprema, najam, popravak, rezervni dijelovi i financiranje.

  Euromarkt d.o.o. zastupani brendovi: Hyster.