Scania - Rabljeni strojevi i vozila, detaljne informacije o ovoj marki

Jedna od premium usluga Mascusa su Brand info stranice. Ovdje možete brzo pronaći sve što trebate znati o Scania, kao i daljne informacije o Scania portfoliu proizvoda.
Ispod možete odabrati svoje popularne Scania modele koji su na prodaju na Mascusu i odmah kontaktirati prodavača.
Možete vidjeti Scania strojeve / vozila iz svoje zemlje ili možete kliknuti da biste vidjeli ponude iz svih Mascus zemalja. Također možete kliknuti na najnovije oglase za Scania ili tražiti prodavače koji prodaju Scania.

Ukratko o tvrtki Scania.

Tvrtka Scania Aktiebolag, kojeg obično nazivamo Scania AB ili kratkom Scania je jedan od najvećih švedskih proizvođača komercijalnih prijevoznih vozila. Tvrtka je nastala spajanjem Scania i Vabis. Među njihove proizvode padaju uglavnom teški kamioni i autobusi. Također proizvode dizel motore za teške strojeve, brodove i opće industrijske primjene.

Scania osnovana je 1891 u Södertälje, Švedskoj, gdje se glavno mjesto poslovanja još uvijek nalazi. Danas Scania ima proizvodne pogone u Švedskoj, Holandiji, Poljskoj, Francuskoj, Rusijo, Argentini i Brazilu. Osim toga, možemo naći njihove tvornice u deset zemalja u Africi, Aziji i Europi.

Usluge prodaje, servisa i financijske institucije imaju širom svijeta. U 2012, zapošljavali su 38.600 ljudi.

Mogu li pronaci trgovce kamiona Scania na Masucu?

Ovdje na Mascusu možete naci odjeljak pod nazivom Mascus Locator. To je skup trgovaca koji su prisutni na Mascusu, u raznim podrucjima, na primjer. prijevoz, gradevinska oprema, industrijski strojevi, komunalije, itd. . Locator nudi niz mogucnosti za sortiranje, što ga cini lakšim za traženje željenog trgovca. Ako ste zainteresirani za kamione, tu takoder možete naci trgovce za kamijone marke DAF, Ford, Iveco, MAN, Mercedes-Benz i Volvo.

Kako je sa uvozom kamiona iz inozemstva?

Mascus vam može olakšati potragu za prijevoznikom opreme koju tražite putem Mascusovim suradujucim prijevoznikom. U samoj kartici proizvoda cesto cete primijetiti poseban logo prijevoznika. Ako ga izaberete, moci cete putem Mascusa doci u kontakt sa prijevoznikom, što ce vam olakšati potragu i uštedjeti vrijeme.

Kako je sa prodajom? Dali mogu tu prodati svoj Scania kamion ili traktor ?

Ako prodajete ili kupujete korišteni kamion je internetski portal Mascus idealno mjesto za vas. Mascus pokriva široko podrucje, te stoga tu možete prodati ne samo stroj iz kategorije prijevoza, kao što je kamion Scania, vec i primjerice traktora, korištene gume, raznovrstana transportna vozila i zapravo svu gotovo korištenu opremu koja vam padne na pamet. Možete prodati razne strojeve poput bagera, buldožera, vilicara , kontejnerskih kamiona, komunalnih kamiona, plošni kamiona, rovokopaca-utovarivaca, kamione, prikolice, korištene felge i poluprikolice.