New Holland - Rabljeni strojevi i vozila, detaljne informacije o ovoj marki

Jedna od premium usluga Mascusa su Brand info stranice. Ovdje možete brzo pronaći sve što trebate znati o New Holland, kao i daljne informacije o New Holland portfoliu proizvoda.
Ispod možete odabrati svoje popularne New Holland modele koji su na prodaju na Mascusu i odmah kontaktirati prodavača.
Možete vidjeti New Holland strojeve / vozila iz svoje zemlje ili možete kliknuti da biste vidjeli ponude iz svih Mascus zemalja. Također možete kliknuti na najnovije oglase za New Holland ili tražiti prodavače koji prodaju New Holland.

Povijest: New Holland

Originalno društvo New Holland Machine Company osnovano je godine 1895 u Novoj Holandiji u saveznoj državi Pensilvanija. Godine 1947 društvo je preuzeo Sperry Corporation, i društvo se je preimenovalo u Sperry New Holland. Godine 1986 je društvo tada preuzeo Ford Motor Company, pet godina kasnije, 1991 pa Fiat. Od 1999 je New Holland marka korporacije CNH Global, kojega je najveći vlasnik Fiat.

Oprema marke New Holland proizvodi se po cijelom svijetu. Trenutno administrativno sjedište nalazi se u Torinu u Italiji.U Novoj Holandiji nalazi se sjedište za područje SAD-a, skupa sa najvećom tvornicom za priključke za upravljanje sijena i slame n svijetu.

New Holland je prisutan u 170 zemalja širom svijeta, a vlasnici su 18 tvornica. U posljednjih nekoliko godina, društvo je osvojilo više nagrada za svoje proizvode, dizajne i inovativne značajke. Nedavno su na primjer prikazali NH2,traktor na vodik, kojega mogu poljoprivrednici napajati sa energijom iz obnovljenih virova.

Da li mogu dobiti stojeve marke New Holland i na Mascusu?

Apsolutno, Mascus je najveći svjetski oglasnik za polovne strojeve iz područja poljoprivredni strojevi, građevinske opreme, industrijskih strojeva, transporta, komunalne i šumarstva. Ovdje možete pronaći ponudu New Holland traktora iz Slovenije.

Gdje bih mogao dobiti službene specifikacije za strojeve marke New Holland?

Upravo ovdje na Mascusu! Mascus uključuje sekciju imenovanu Mascus Specs. Mascus Specs je skup službenih podataka o raznim poljoprivrednim strojevima, građevinskih strojeva, itd.. Tehnički podaci i dokumentacija su također dostupni u PDF formatu. Ako vas interesuju specifikacije traktora, ovdje možete dobiti specifikacije za traktore Zetor, Massey Ferguson, Same, Claas, itd..

Šta o prodaji? Mogu li prodati svoj New Holland stroj?

Kao što smo već spomenuli, Mascus je oglasnik za polovne strojeve, kao što je npr. Poljoprivredni oglas za poljoprivredne strojeve. Mascus inače pokriva šire područje, i zato tu možete prodavati ne ne samo strojeve poput traktora New Holland, ali i gotovo sve druge strojeve koje se možete sjetiti. Prodati možete razne strojeve kao što viličari, bageri, kamijoni, razne prikolice, rovokopače,cestne čistače, kombajne, transportna vozila,kombije za dostavu, kosilice, pa čak i još i još.