John Deere Zastupnici - Pronađi rabljene John Deere strojeve na prodaju na Mascus HR

Jedna od premium usluga Mascusa su Brand info stranice. Ovdje možete brzo pronaći sve što trebate znati o John Deere, kao i daljne informacije o John Deere portfoliu proizvoda.
Ispod možete odabrati svoje popularne John Deere modele koji su na prodaju na Mascusu i odmah kontaktirati prodavača.
Možete vidjeti John Deere strojeve / vozila iz svoje zemlje ili možete kliknuti da biste vidjeli ponude iz svih Mascus zemalja. Također možete kliknuti na najnovije oglase za John Deere ili tražiti prodavače koji prodaju John Deere.

Ukratko o marki John Deere

Deere & Company, više poznatije po svojoj marki John Deere je američka korporacija sa sjedištem u mjestu Moline u američkoj saveznoj državi Illinois. Svrstamo jih među najveće proizvođače poljoprivredne mehanizacije u svijetu. U 2012 su rangirani na 348-to mjesto na popisu Fortune 500. Deere i Company proizvedu pod imenom John Deere razne strojeve za uporabu u poljoprivredi, koje uključuju traktori, kombajni, bale, biljke, prskalice i UTVji.Drušvo također proizvodi opremu za izgradnju i šumarstvo, dizelskih motora i raznih drugih mehaničkih dijelova.

Također proizvode različite komunalne objekte, kao što su kosilice, traktori za košnju i snježne freze.

Slogan društva je: "Nothing Runs Like a Deere" (hr. ništa ne trči kao Deere), njihov logo je skakanje jelena, što je riječ igra na "ništa ne radi kao jelen." Jelen se na engleskom jeziku piše »deer«, a ime društva je "Deere".Drugi prepoznatiji znak društva je njihova zeleno-žuta boja shema strojeva.

U 2006, su Deere & Company zaposlili oko 49.000 ljudi u raznim zemljama dijelom svijeta, uključujući SAD, Australiju, Tursku, Kanadu, Veliku Britaniju, Kinu, Francusku, Njemačku, itd., i s time predstavili najvećog proizvođača poljoprivredne mehanizacije u svijetu. Unutar SAD-u su njihove primarne lokacije njihov administrativni centar u več omenjenom gradu Moline, i tvornice u srednjoj i jugoistočnim američkih saveznih država.

Gdje nadem traktor John Deere na Mascusu?

John Deere traktor možete pronaci u sekciji poljoprivredni strojevi,podsekcija traktori. Tamo možete traktore zatim dalje sortirati po marki, modelu, i raznih drugih osobina. Najbrži nacin je jednostavan, ako slijedite ovaj link.

Zanimam se za kupnju traktora iz inozemstva. Kako je sa prevozom?

Na Mascusu ce te u kartici produkta pronaci logotip i link do prijevoznika koji komunicira sa Mascusom. To je obicno medunarodni prijevoznik. Kada kliknete na link prikazace vam se kontakt obrazac u kojem unijete svoj upitnik, predstavnik prijevoznog društva ce vam se javiti i razgovarati s vama o pojedinosti

Imam traktor na prodaju,mogu li ga dati na Mascusu?

Možete, ako ste fizicka osoba možete postaviti na Mascus portalu do dva oglasa besplatno, trgovci za oglašavanje placaju. U slucaju da ste trgovac,molimo da se obratite na Mascus odjel prodaje na telefon br. 031 398 492 ili na e-mail info@mascus.si

Ako imate za prodaju i druge stvari u podrucju poljoprivrednih strojeva, bez problema te strojeve stavite na Mascus. Kao primjer, poljoprivredna mehanizacija, koju možete pronaci i staviti na Mascus, takoder spomenemo još strojeve, kao što su traktorske prikolice, traktore, kosilice, balirke, plug, cisterne i traktorske gume.