CLAAS - Rabljeni strojevi i vozila, detaljne informacije o ovoj marki

Jedna od premium usluga Mascusa su Brand info stranice. Ovdje možete brzo pronaći sve što trebate znati o CLAAS, kao i daljne informacije o CLAAS portfoliu proizvoda.
Ispod možete odabrati svoje popularne CLAAS modele koji su na prodaju na Mascusu i odmah kontaktirati prodavača.
Možete vidjeti CLAAS strojeve / vozila iz svoje zemlje ili možete kliknuti da biste vidjeli ponude iz svih Mascus zemalja. Također možete kliknuti na najnovije oglase za CLAAS ili tražiti prodavače koji prodaju CLAAS.

Povijest: marka Class

Društvo Class počinje godine 1913, kada je Avgust Class osnovao društvo u Clarholzu u Njemačkoj. Godine 1919 posao je prebačen u Harsewinkel, gdje se je društvo usmjeravalo na proizvodnju kosa za žetvu. Dvije godine kasnije, oni su dobili prvi patent, vozljač za učinkovito vezivanje slame. U godini 1931 su predstavili prvu "balirku", godine 1936 stavili su na tržište prvi kombajn, prilagođenom posebno za europske uvjete žetve. Deset godina razvoja kasnije, predstavili su CLASS SUPER,kombajn koji je izgrađen više od 60.000 primjeraka bio je sve na prodaju do 1978.

Danas društvo također proizvodi traktore i teleskopske viličare, naravno zadržali su proizvodnju kombajna i balirki, s kojima su poznati. U godini 2013 proizveli su svoj 450.000-i kombajn.

Da li su na Mascusu na raspolaganju tehničke specifikacije mašina marke Claas?

Da, kao i dokumentacija i tehnički podataki mnogih drugih marki kompanija koje se bave mašinama . Na Mascus Specs naći ćete detaljne formalne specifikacije mašine marke Claas , Nev Holland , Case, Deutz - Fahr , Lamborghini , Zetor , itd .

Da li mogu na Mascusu da prodam svoju mašinu marke CLAAS?

Možete. Mascus je najveći profesionalni svetski oglas za trgovanje za prodaju polovnih mašina . Ako ste fizičko lice možete podneti reklamu za jednu mašinu na Mascus besplatno , samo registrovati se morate. Kompanije za oglase plaćaju , ali imaju za to posebne privilegije , kao što su alati za analizu poslovanja na Mascusu ,izrada kataloga, uvoz i izvoz podataka,dobitak Mascus Mobile vebsajta,Mascus Plus integracija, dobitak banera, i mnoga druga zanimljiva rešenja.

Šta sve u stvari možete dobiti na Mascusu?

Praktično bilo šta sa područja polovnih mašina. Opšte oblasti, koje Mascus pokriva su građevinske mašine , poljoprivredne mašine, šumarske mašine , transportne mašine , komunalne opreme i industrijska oprema . Ako idemo u detalje pregledavati , možete da vidite oglase poput polovnih traktora , traktorskih guma , kombajna , konektori za oranje , setvu , đubrenje; mašine za stočnu hranu , seno , stoka; rovokopač , bager , viličara, i još i još.