Gusjeničarski strojevi

Jedna od premium usluga Mascusa su Brand info stranice. Ovdje možete brzo pronaći sve što trebate znati o Caterpillar, kao i daljne informacije o Caterpillar portfoliu proizvoda.
Ispod možete odabrati svoje popularne Caterpillar modele koji su na prodaju na Mascusu i odmah kontaktirati prodavača.
Možete vidjeti Caterpillar strojeve / vozila iz svoje zemlje ili možete kliknuti da biste vidjeli ponude iz svih Mascus zemalja. Također možete kliknuti na najnovije oglase za Caterpillar ili tražiti prodavače koji prodaju Caterpillar.
U budućnosti u svakom brend informativni stranu mascus pruža vam imaju i kratke informacije o Caterpillar, odnosno istorijat, korisne veze sa Caterpillar e Uputstva za rukovanje, mišljenja o popularni modeli Caterpillar, korisnici nagoveštava da bi i savijeti, zanimljiva oprema, liste novih i Second Hand oružjem za Caterpillar.u ovom trenutku mi radimo na pronalaženju ove informacije. Ako ste fan ili ovde ili zaposleni Caterpillar e ili veoma upućeni o Caterpillar e i želite da nam pomognu da stvore korisne informacije o ovom Caterpillar, e SAD communication@mascus.com

Gdje mogu naći Caterpillar posrednike u Sloveniji?

Upravo ovdje na Mascusu, gdje prodavače tražite u našem poslovnom imeniku Mascus Locator. Taj sadržava kontaktne informacije za razne trgovce koji su prisutni na Mascusu, i njihovu lokaciju i moguču zalihu polovnih bagera, rovokopača i drugih strojeva iz kategorije građevinska oprema. U Locatorju također možete pronaći i druge popularne marke iz područja građevinarstva. Da spomenemo samo neke - Komatsu, JCB, Hitachi, New Holland, itd.

Na Mascusu sam pronašao zanimljiv Cat stroj iz Njemačke. Ima li Mascus kakve informacije o uslugama prijevoza?

Da, na Mascusu možete u kartici produkta nači davatelje prijevoznih usluga, koji surađuju sa Mascusom. Kad stisnete na njihov logotip, otvoriče vam se obrazac za kontakt davatelja prijevoznih usluga, gdje možete opisati svoj transportni problem.

Imam nešto polovnih strojeva na prodaju,da li mogu dati na Mascus?

Može. Ukoliko ste fizička osoba može podnijeti dva oglasa besplatno. Poduzeča trebaju za oglašavanje na Mascusu sklopiti ugovor, ali zato imaju na raspolaganju neograničen broj oglasa, mogućnost rasporeda banera, pristup naprednim alatima za trgovce kao alat za analizu potražnje, tiskanje kataloga, primajući upite iz oglasa Kupim, mobilnu web stranicu Mascus Plus , Mascus Facebook Plus, i mnoge druge.

Šta sve mogu prodati na Mascusu?

Mascus je najveći web portal za trgovanje sa polovnim strojevima iz područja kao što je građevinske oprema, šumarstvo, poljoprivredna mehanizacija, komunalna tehnika, itd.. Dakle, ovdje možete kupiti razne strojeve, od viličara, traktora, priključcima za traktore i kombajne, do bagera, plugova, dizalica, vitla, kombija, kamiona, prikolica, rudarske opreme, agregata, i mnogih drugih vrsta strojeva.