Mascus Newsletter Spring 2017Pregledajte strojeve ili kamione sa vašim telefonom

Mascus je za mnogo svojih klijenta razvio mobilnu aplikaciju za pregled strojeva za primjenu detaljne procjene njihove rabljene opreme.

Stvarno fizičko stanje stroja je brzo i automatski registrirano sa ovim alatom sa jednostavnim upisivanjem podataka u polja. Rezultat je čist izvještaj stanja strojeva, koji je dostupan kada ste spojeni na internet, pa čak i kada niste!

Još jedna velika prednost je, da će ova mobilna aplikacija zamjeniti vrlo dugotrajan stari način ispunjavanja papirnih popisa, kod kojih je poslije bio potreban još unos u računalo.

Zanima li vas više? Kontaktirajte nas!Više od 100.000 specifikacija teških strojeva na Mascusu

Kao Wikipedia teških strojeva, Mascus Specifikacije omogućiti će vam da naučite sve što ste htjeli znati o strojevima (veličina, težina, kapaciteta, snaga, itd.). Također možete preuzeti pdf podatkovni list proizvođača za većinu modela strojeva.

Više od 100.000 specifikacija strojeva, 1.200 marki je sada dostupnih u novoj verziji našeg odjela SPECIFIKACIJE.

Posjetite SpecifikacijePružatelji masovno idu ka Ritchie Bros ´ aukcija godine rabljene opreme

Pet intenzivnih dana aukcije. Tisuće distributera iz cijelog svijeta. Više od deset tisuća komada rabljene opreme i sva se prodaje novom vlasniku u nekoliko sekundi. Nije ni čudo da pružatelji i posjetitelji Ritchie Bros. Velike aukcije u Orlandu (SAD), događaj često opisuju u superlativima. Činjenica da se predmete uvijek proda najboljemu ponuđaču- što je zlatno pravilo za sve Ritchie Bros. „nepridržane aukcije“ – samo još dodaje utisak većeg ubuđenja posjetitelja.

Pogledajte ovaj video in doživite virtualnu posjetu Ritchie Bros aukcije u Orlandu.

Dali ste možda znatiželjni o prodajnim cijenama na posljednim Ritchie Bros aukcijama? Kreirajte svoj online profil besplatno i na taj način ćete dobiti pristup do prodajnih cijena za opremu koja se je prodala u posljednja 24 mjeseca.

Posjetite Ritchie Bros. web stranicu i kreirajte svoj profil besplatno još danasMascus tim planira uzbudljivu budućnost!

Mobilna aplikacija za Pregled strojeva, poboljšana platforma, kategorija Iznajmljivanje strojeva i još mnogo toga. Mascus ekipe iz cijelog svijeta su se sastale u veljači u Rimu kako bi raspravljali i planirali budućnost Mascusa. Prisutni su bili predstvanici iz 22 Mascus zemlje, kao i neki od naših kolega iz Ritchie Bros tvrtke.

Također smo bili vrlo sretni da smo se susreli sa g.Paolo Napoleon-om vlasnikom tvrtke www.omeco.it, koja je dugogodišnji kupac Mascus Italija. Predstavio nam je predavanje o promjenama u prodaji na tržištu rabljenih teških strojeva.

Obavještavat ćemo vas o svim novostima i budućem razvoju mascusa.Najbolji oglasi na Mascusu u mjesece travnju

Svaki mjesec možete vidjeti izbor najimpresivnijih strojeva koji se oglašavaju na Mascusu.

Mi uvijek dodajemo nove video isječke na našem YouTube kanalu. Pretplatite se sada