Mascus novice prolječe 2016Mascus sudjelovao na rekordni BAUMI 2016

Mascus je opet bio jedan od izlagača na BAUMA sajmu u Münchenu u suradnji s Ritchie Bros aukcijskoj kuću. Najveći svjetski sajam građevinskih strojeva privukla rekordan broj 580,000 posjetitelja iz 200 zemalja. Izlagači također izvijestio prima više narudžbi tijekom događaja.

Mascus čovjek je bio zvijezda u ulicama izložba distribuciju tisuće Mascus sunčane naočale za posjetitelje dok međunarodni Mascus tima bio je domaćin i upoznao s klijentima i novimi perspektivnimi klijenti. Vidimo se opet u Münchenu u 2019.

Vidjeti neke fotografije iz BAUMAMobilna aplikacija za Volvo Rabljeno opremu koju je razvio Mascus dobiva novu verziju

Prošli mjesec je bila izdana nova verzija aplikacije Volvo rabljena oprema za mobilne telefone i tablet računala. Među glavnim promjenama koje pripadaju uključivanje svih Volvo zastupnika EMEA u aplikaciji, i poboljšanja u jednostavnost korištenja aplikacije.

Volvo Rabljena oprema aplikacija je prvotno bila izdana u srpnju 2014. godine, preveden na 25 jezika s ciljem, da se osigura brz i jednostavan pristup klijentima cjelokupnog inventara rabljenih strojeva Volvo u EMEA regiji putem pametnog telefona ili tablet računalnika. Sadrži i detalje strojeva, kao i podatke za kontakt (e-mail ili broj telefona) za svaki stroj.
Aplikacija je dostupna u trgovini App Store ili Play store pod "Volvo Construction Equipment."

Preuzmite novu verziju besplatno:
Stavljanje oglasa na Mascus je lakše nego ikad!

Zadnji put smo uglavnom radili na novem i poboljšanem iskustvu u emitiranju oglasa na Mascus.
Novi oglas podnošenje obrasca sada lakše raditi sa značajkama kao što su samoizpolnitev polja, preglaganje cijene, pokazatelj kvalitete oglasa, mogućnosti poboljšati vidljivost oglasa, kao i mnoga druga korisna poboljšanja. U isto vrijeme novi dizajn radi isto na svim uređajima tako da lako možete postaviti oglas i putem telefona ili tableta.

Postavi oglas sad!Dođite, posjetite nas na predstojećim sajmovima u vašoj blizini:

AGRA kmetijski sejem Gornja Radgona Slovenija
20-25 /08/2016
MOS sejem Celje Slovenija
13-18 /09/2016
Jesenski kmetijski sejem Komenda Slovenija
7-9 /10/2016Registrirajte se za primanje Mascus biltena