Mascus bilten Rujan 2014Preko 300,000 oglasa online

Mascus je ostvario novu prekretnicu: 300,000 oglasa rabljene opreme i vozila online! S više od 6,900 tvrtki diljem svijeta koje se oglašavaju i više od 3.2milijuna posjetitelja mjesečno - Mascus postaje veliki igrač na online tržištu rabljenih strojeva, garantirajući našim zastupnicima i prodavačima maksimalan proboj na tržište. Postavite Vaš oglas danas i povećajte Vaše šanse za prodaju rabljene opreme.Pogledajte sve Mascus proizvode i usluge!

Pored osnovnih ponuđenih objavnih paketa, naši klijenti mogu birati iz široke ponude naprednih proizvoda i usluga kako bi povećali prodaju. Bez obzira da li tražite Facebook trgovinu, mobilno rješenje za pregled Vaših zaliha u pokretu ili različite tipove promocija zaliha - sve to Vam može omogućiti Mascus. Saznajte više o Mascus proizvodima i uslugama.Pronađite što trebate na Ritchie Bros.

Točkovi, traktori, kamioni, utovarivači na točkovima, prikolice, kranovi, buldožeri i više. Tražite opremu ili vozilo? Pronađite što trebate na nadolazećoj nerezerviranoj Ritchie Bros.aukciji. Najveća svjetska industrijska aukcijska kuća će održati aukcije u UK, Nizozemskoj, Italiji, Francuskoj, Finskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i mnogim drugim zemljama. Kliknite ovdje za pregled trenutnog inventara opreme, datume aukcije i više detalja.Više svjetske izloženosti za Vašu tvrtku s naših 3,2 milijuna posjeta kupaca svaki mjesec!

Prošli mjesec smo imali preko 3.2 milijuna posjeta globalno, s Europom kao vodećom među njima s 2,7 milijuna posjeta. Nova tržišta se rapidno otvaraju u Aziji, samo prošli mjesec smo pozdravili preko 250,000 posjetitelja na našoj stranici iz te regije. S preko pola od svih posjeta na Mascus koje čine nove mušterije, evidentno je da je Mascus najbolje tržište za oglašavanje Vaše rabljene opreme, bez obzira u kojem se dijelu svijeta nalazite.

Ako ste zainteresirani za stavljanje Vaše tvrtke na tržište izvan Vaših granica, oglašavanje banerima je izvrstan način za to i za dovođenje prometa na Vašu web stranicu ili Vaše zalihe iz zemalja na koje ste ciljali. Kontaktirajte Vašeg lokalnog Mascus predstavnika za navod!BAUM Kina 2014

Najveći svjetski građevinski sajam – bauma – otvara svoja vrata u Kini u studenom. 2012 bauma China je imao impresivan odjek, 2,718 izlagača iz 38 zemalja i oko 180,000 trgovačkih posjeta iz 141 zemlje. 2014 organizatori očekuju još više izlagača i posjetitelja.
Mascus će se predstaviti svojim štandom na bauma China 2014. Ako žete posjetiti izlaganje, dođite nas pozdraviti.Volvo građevinska opema lansira svoju mobilnu aplikaciju za rabljenu opremu.

Ponosni smo objaviti da je Mascus gradio mobilnu aplikaciju Volvo za građevinsku opremu za Europu, Bliski istok i Afričku regiju. Sada imate najnovije zalihe rabljene opreme iz Volvo mreže na vršku prsta!

    Pratite nas na Facebooku / društevi mediji

Društveni mediji su novi način za povezivanje s kupcima, a u Mascusu se želimo povezati sa što je više kupaca i trgovaca moguće, diljem svijeta.
Pogledajte najnovije informacije od Mascusa.
Pratite nas na: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+Registrirajte se za primanje Mascus biltena