Mascus je vaš oglasnik za radnu mehanizaciju

Odaberite jednostavnu potražnju

Odaberite oglasnik sa opsežnom bazom strojeva i vozila za područje građevinarstva, poljoprivrede, skladišne tehnike, šumarstva i komunalne tehnike. Odaberite portal gde možete nači sve informacije o tvrtkama i uslugama za radnu mehanizaciju i teretna vozila.

Mascus su strojevi i nula gnjavaže

Mascus je nezavisni internetni oglasnik, gdje možete pronaći tisuču oglasa rabljene opreme i strojeva koji su naprodaj iz Hrvatske i inozemstva. Specijalisti smo za sve vrste mehanizacije iz područja:

Besplatno korištenje

Mascus je ovdje kako bi vam olakšali potražnju i kupnju strojeva i teretnih vozila. Pregledavanje oglasa rabljenih strojeva je besplatno. Tu možete nači strojeve i vozila svih glavnih brandova i modela iz Europe i svijeta.

Jednostavno pretraživanje i instrument za usporedbu

Naš oglasnik je jednostavan za korištenje i pretraživanje koji vam omogućuje da filtrirate rezultate pretraživanja po tipu stroja, marki, lokaciji, cijeni i godini proizvodnje. Alat za usporedbu vam pomaže da usporedite oglase po karakteristikama.

Kontaktirajte izravno prodavača

Mascus nije vlastnik oglašavanih strojeva, niti ne sudjeluje u pregovorima i transakciji među kupca i prodavača. Kada ste pronašli odgovarajuči stroj se obratite izravno na prodavača putem kontakt okvira koji se nalazi na dnu oglasa ili ga kontaktirajte putem podataka koje je ostavio u oglasu. Kada razgovarate s prodavačem, ne zaboravite spomenuti da ste njegov oglas našli na Mascusu.

Pitajte za cjenu prjevoza i troškove financiranja kupnje

Trebate pomoč za prjevoz kupljenog stroja do vas ili oko financiranje kupnje? Sve informacije možete dobiti na Mascusu. Jednostavno kliknite na link za financijske ili transportne usluge na kartici oglasa i ispunite formular.

Registrirajte se još danas i počnite koristiti Mascus za potragu rabljenih strojeva.